Interieurfotografie

V.o.f. de Bouwmaat Utrecht

Een grote variëteit aan interieurfoto's die geschoten zijn van de projecten van V.o.f. de Bouwmaat uit Utrecht
Project

Voor aannemer VOF de Bouwmaat uit Utrecht zijn diverse interieurfoto’s gemaakt van verschillende bouwprojecten die door hen zijn uitgevoerd. Voor de interieurfotografie zijn op 10-tal locaties interieurfoto’s gemaakt om de afgeronde projecten vast te leggen. De foto’s zijn allemaal in de provincie Utrecht gemaakt, waarvan de meeste in de stad Utrecht zelf. De foto’s zijn gebruikt voor de website die sinds begin 2016 gelanceerd is.

De verschillende interieurfoto’s zijn niet alleen gemaakt bij woningen, maar ook bij kantoren, bedrijven, scholen en diverse andere gebouwen. Alle losse projecten zijn in dezelfde stijl gefotografeerd, zodat er op de website van v.o.f. de Bouwmaat ook een eenheid tussen de foto’s ontstaat. In dit project zijn diverse foto’s uitgelicht van de vele gemaakte interieurfoto’s.

Opdracht

Interieurfotografie op locatie

Klant

V.o.f. de Bouwmaat
www.bouwmaat.net

Opdrachtomschrijving

Een 10-tal projectlocaties van V.o.f. de Bouwmaat langs voor het maken van hoge kwaliteit interieurfoto’s

Interieurfotografie

op locatie in Utrecht

Een van deze locaties waar wij verschillende interieurfoto’s gemaakt hebben was bij poppodium Ekko in Utrecht. Bijgaande interieurfoto is in een van de ruimten van het Utrechtse poppodium gemaakt. De foto’s moeten vooral de bouwstijl en sfeer van de ruimtes laten zien na de verbouwing door de Bouwmaat.

Bedrijfsfotografie van

een kantoor of winkel

Een andere locatie in Utrecht waar wij interieurfoto’s gemaakt hebben is bij Astare in de zorg. Een van de foto’s uit de interieurfotografie serie is hieronder te zien. Een van de eisen aan de foto’s was dat uit de foto’s moest blijken dat er ook geleefd wordt op de verschillende locaties. De interieurfoto’s mochten niet te klinisch zijn en de verschillende locaties hoefden ook niet compleet opgeruimd te worden voor de foto’s.

Ook bij verschillende bedrijven in Utrecht zijn door de BouwMaat onderhoud, verbouwingen en renovaties uitgevoerd. Hierboven is een foto te zien van een kantoorpand in Utrecht, waar naast een complete renovatie ook twee losse therapieruimten gebouwd zijn. De ruimten zijn voorzien van grote stalen deuren met grote ramen en een eiken bekleding. In combinatie met het licht van buiten en de belichting binnen geeft dit een zeer ruimtelijke sfeer.

Woningfotografie van diverse

verbouwingen en projecten

Naast poppodia en bedrijven hebben wij tijdens de fotoshoot ook verschillende woningen gefotografeerd. De woningen zijn onder andere gerenoveerd, compleet verbouwd, uitgebouwd, voorzien van een aanbouw, opbouw of dakterras. Hierboven is een voorbeeld van woningfotografie te zien die ook op de website van de aannemer gebruikt wordt. Op de website van de bouwmaat zijn alle woning foto’s te zien die tijdens deze dagen gemaakt zijn.

Architectuurfotografie in huizen,

bedrijven en gebouwen

Een woning is op een wel heel bijzondere wijze gerenoveerd, waarbij de complete woning in gerenoveerd met behulp van een architect. De woning is op alle verdiepingen in dezelfde stijl vormgegeven, waarbij verschillende elementen terugkwamen. Hierbij is veel gewerkt met natuurlijk lichtinval via ramen, en vlakverdeling op de muren met oranje accenten en grof stucwerk. Bijgaande foto’s zijn voorbeelden van deze bijzondere verbouwing.

Fotografie voor de website

Binnen fotografie

Met natuurlijk lichtinval

Buiten fotografie

Ruimtelijke interieurfoto's

Wijde hoek en rechte lijnen

Over Studio Harmens

De foto's zien er elke keer weer geweldig uit. Ook blijft de stijl gelijk wat erg fijn is voor het totaalbeeld van onze website.

Paul HooglandV.o.f. de Bouwmaat

Recente interieurfotografie

Bekijk de recente interieurfotografie projecten hieronder om een beter beeld te krijgen van wat Studio Harmens voor jou kan betekenen.

Interieurfotografie VELUX Nederland

Interieurfotografie VOF De Bouwmaat Utrecht

Diverse woningfotografie

Standfotografie