Play Video

Aftermovie Event SAP

Voor Purple Creative Innovators en SAP is een aftermovie gemaakt tijdens het evenement Transform!2019
Project

Voor Purple Creative Innovators en SAP zijn verschillende videoproducties gedaan. Tijdens het evenement SAP Transform!2019 moesten de keynotes gefilmd en gestreamd worden. Alle presentaties zijn vastgelegd met meerdere camera’s. Daarnaast zijn er beelden gemaakt voor greenscreen om dit materiaal later weer in video’s terug te laten komen.

Tijdens het evenement en tussen alle presentaties door is er veel beeldmateriaal geschoten. Hierbij is uiteindelijk een aftermovie gemaakt. Van deze aftermovie zijn verschillende varianten gemaakt, waarbij ook interviews met sprekers en gasten toegevoegd zijn.

Het evenement SAP Transform!2019 van SAP werd in maart gehouden in München. Tijdens dit evenement kwamen diverse sprekers, gebruikers en experts van SAP en andere bedrijven aan het woord. Ook waren er diverse start-ups die presentaties hielden op de evenementlocatie.

De presentaties en keynotes werden op een locatie gegeven in München. Daarnaast waren er nog andere locaties waar SAP Transform!2019 verder ging. Op al deze locaties is beeldmateriaal gemaakt voor de uiteindelijke aftermovie.

Opdracht

Het maken van een aftermovie, interviews, greenscreen opnamen en live-stream

Klant

Purple x SAP

Opdrachtomschrijving

Het registreren van het evenement, maken van greenscreen opnames, interviews en live-stream beelden

Aftermovie van evenement

op locatie in München

De aftermovie van het SAP Transform!2019 geeft een goed beeld van dit drie dagen durende evenement. In de aftermovie komen de belangrijke sprekers voorbij, wordt een beeld geschetst van de locaties en is er te zien wat er die dagen te doen was.

Filmen en streamen

van keynotes

De keynotes op het hoofdpodium moesten via de schermen gestreamd worden, zodat dit in de gehele ruimte goed te zien is. De keynotes zijn gestreamd en gefilmd met een vaste camera. Alle andere beelden zijn met een andere camera opgenomen, die later ook in de aftermovie zijn verwerkt.

Interviews op

verschillende locaties

De verschillende sprekers zijn voor de camera geïnterviewd over hun bevindingen van het evenement. Dit is op verschillende locaties gedaan, zowel binnen in de evenementenlocatie als boven op het dak met uitzicht over München.

Greenscreen opnames

op diverse locaties

Naast het filmen van de Keynotes, presentaties en interviews zijn er ook diverse greenscreenopnames gemaakt. Deze opnames zijn later op het evenement weer gebruikt als filmmateriaal. Voor de greenscreenbeelden hebben wij een aparte ruimte ingericht met licht, geluid en groene achtergrond.

Filmen met meerdere camera's

Binnen en buiten filmen

Close-ups

Alle video's in dezelfde stijl

Recente videoproducties

Bekijk de recente videoprojecten hieronder om een beter beeld te krijgen van wat Studio Harmens voor jou kan betekenen.

High end videoproductie Utrecht studio video film

Promotievideo CESH

Productvideo’s Beetronics

Productvideo Jos ten Berg

Productvideo’s Micronic

Andere werkzaamheden

Naast videoproducties, kan Studio Harmens jou ook helpen met bedrijfsfilms produceren, productfotografie en interieurfotografie.

Voor deze werkzaamheden of vragen over deze werkzaamheden kan je terecht bij Studio Harmens. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van een van deze werkzaamheden, dan kan je altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Mocht je op zoek zijn een specifieke werkzaamheid of heb je vragen dan mag je altijd contact opnemen via de contactpagina.