Diverse videoproducties

van de afgelopen jaren

In de afgelopen jaren zijn er veel producties geweest, waarvan er hier een aantal getoond zijn.

Productvideo’s voor

de Persgroep Nederland

In 2018 zijn er een viertal video’s gemaakt voor de Persgroep Nederland. Deze video’s waren zowel een promotie voor kinderboeken, als uitleg van de werkwijze hiervan. De boeken bestaan uit een leesgedeelte en een maakgedeelte. In de video is een handmodel te zien die het boek doorbladert, het maakgedeelte opent en het kunstwerk maakt. Dit is voor alle vier de boeken gedaan in dezelfde stijlvoering.

Productvideo’s sportactiviteiten

voor All-Inn Utrecht

In 2018 is er een promtievideo gemaakt voor All-Inn Fitness & Health uit Utrecht. Deze video moest ervoor zorgen dat het onderdeel ‘Fitcamp’ meer naamsbekendheid krijgt binnen de sportschool. Maar ook buiten de sportschool moet de video voor meer zichtbaarheid zorgen.

Productvideo van machine

voor Bendertechniek B.V.

In 2020 is voor Bendertechniek B.V. uit Veenendaal een productvideo gemaakt van een robotarm die een metaalbewerkingsmachine kan laden. Zij hebben deze productvideo laten maken om zowel online te gebruiken, maar ook tijdens beurzen te kunnen laten zien.

Promotiefilm in Amsterdam

voor Brooks en Runnersworld

In 2017 is een promotievideo gemaakt voor Runnersworld die de nieuwe hardloopschoen van Brooks wilden promoten. Deze video is opgenomen op verschillende locaties in Amsterdam met twee hardloopsters.

Promotievideo met drones

voor Hoog Catharijne

In 2015 is een promotievideo gemaakt voor het podracing evenement in Hoog Catharijne in Utrecht. Tijdens dit evenement gingen verschillende dronebestuurders de strijd aan om zo snel mogelijk alle rondes gevlogen te hebben in het winkelcentrum.

Promotiefilm van Stoov

voor Energiefonds Utrecht

In 2018 zijn een aantal video’s gemaakt ter promotie van het Energiefonds Utrecht. Een van deze video’s ging over de innovatieve oplossingen van het merk Stoov. De complete promotievideo is gefilmd bij de Winkel van Sinkel in Utrecht.

Recente videoproducties

Bekijk de recente videoprojecten hieronder om een beter beeld te krijgen van wat Studio Harmens voor jou kan betekenen.

High end videoproductie Utrecht studio video film

Promotievideo CESH

Productvideo’s Beetronics

Productvideo Jos ten Berg

Productvideo’s Micronic

Andere werkzaamheden

Naast videoproducties, kan Studio Harmens jou ook helpen met productfotografie, animatie en interieurfotografie.

Voor deze werkzaamheden of vragen over deze werkzaamheden kan je terecht bij Studio Harmens. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van een van deze werkzaamheden, dan kan je altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Mocht je op zoek zijn een specifieke werkzaamheid of heb je vragen dan mag je altijd contact opnemen via de contactpagina.