Diverse animaties

van de afgelopen jaren

In de afgelopen jaren zijn er diverse animaties gemaakt, waarvan er hier een aantal getoond zijn.

Animatievideo voor

Felix Printers

In 2015 is er in samenwerking met Studio Kars + Boom een animatie ontwikkeld voor Felix Printers. De studio heeft alle illustraties ontworpen, waarna deze door Studio Harmens geanimeerd zijn tot een vlot lopende animatie. Deze animatie legt het voordeel uit van het gebruik van een 3D printer.

Diverse animaties voor

de Omgevingsdienst Regio Utrecht

In de afgelopen jaren zijn er voor de Omgevingsdienst Regio Utrecht diverse animaties gemaakt. Deze animaties gaan over de omgevingsdienst zelf en over de taken die zijn de afgelopen jaren hebben uitgevoerd. Zo zijn verschillende projecten in een animatie uitgelegd, waardoor de, soms ingewikkelde, materie makkelijk te begrijpen is.

Animatie van een wildpark

voor Smart Parks

In 2019 is een animatie gemaakt voor Smart Parks. Zij beschermen wildparken door middel van internet en de laatste technologieën. Deze systemen zijn in een korte animatie uitgelegd, zodat dit makkelijker te begrijpen en over te brengen is.

Animatie in 3D voor

Dutch Hydroponic Solutions

Voor Dutch Hydroponic Solutions is een 3D animatie ontwikkeld die uitleg geeft over de werking van hun bewateringssystemen. De animatie is in 3D, waardoor het product 1 op 1 nagemaakt kan worden en zo een perfect beeld kan geven van de werkelijkheid en de werking.

Animatievideo over de

Omgevingsdienst Regio Utrecht

Voor de Omgevingsdienst Regio Utrecht is in 2017 een animatie gemaakt over deze omgevingsdienst zelf. In deze animatie wordt uitgelegd wie zij zijn en wat zij doen voor de omgeving. De animatie is in een nieuwe stijlvoering gemaakt die in de afgelopen jarig doorgevoerd is in al hun animatievideo’s.

Geanimeerde infographic app

voor App Agents

In 2014 is er voor App Agents een animatie gemaakt die uitleg geeft over een van hun ontwikkelde apps. De animatie is deels 2D, deels tekstueel en deels 3D. In de animatie wordt uitleg gegeven over beurzen, wat deze doen en waar deze applicatie bij helpt.

Recente animaties

Bekijk de recente animaties hieronder om een beter beeld te krijgen van wat Studio Harmens voor jou kan betekenen.

Diverse animaties

Animatie + Film Smart Parks

Animatie FELIX 3D printers

2d flat animatie

Andere werkzaamheden

Naast videoproducties, kan Studio Harmens jou ook helpen met productfotografie, animatie en interieurfotografie.

Voor deze werkzaamheden of vragen over deze werkzaamheden kan je terecht bij Studio Harmens. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van een van deze werkzaamheden, dan kan je altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Mocht je op zoek zijn een specifieke werkzaamheid of heb je vragen dan mag je altijd contact opnemen via de contactpagina.