2D flat animatie

Comercia

Voor Comercia is een animatie ontwikkeld die de werking van het product Comercia Connect uitlegt.
Project

Voor Comercia Connect is een animatie gemaakt die uitleg geeft over het vereenvoudigen van het werk van een online retailer. De animatie geeft uitleg over het probleem dat er geschetst wordt en hoe dit door middel van de software van Comerica opgelost kan worden.

De illustraties zijn door Studio Harmens vormgegeven in een flat 2D ontwerp. Deze zijn vervolgens geanimeerd en voorzien van muziek, een voice-over en geluidseffecten.

Het doel van Comercia Connect is om online retailers te ontzien in extra werk. Ofwel het tevreden maken van de online retailers om zo ook weer klanten tevreden te stellen. De software kan alle online processen op een eenvoudige manier integreren en heeft koppelingen met boekhouding, marketplaces en vergelijkers.

Opdracht

Animatie Comercia Connect

Klant

Comercia
www.comerciaconnect.nl

Opdrachtomschrijving

Het illustreren en animeren van de werking van het softwarepakket van Comercia Connect.

Illustreren van objecten,

karakters en tekst,

in een flat 2D ontwerp.

De illustraties zijn gemaakt aan de hand van de huisstijl van de opdrachtgever. De kleuren, typografie en vormen die zij gebruiken zijn hierin verwerkt. Na het illustreren van alle onderdelen is vervolgens alles los geanimeerd om dit daarna samen te kunnen voegen tot een vlot lopende animatie.

Animeren van de illustraties

en creëren van een pakkende video

door het gebruik van geluid.

Alle bewegingen in de animatie zijn voorzien van geluidseffecten. Hierdoor zal een beweging extra duidelijk en overtuigend overkomen. Helemaal in combinatie met muziek en een aangename voice-over.

Illustraties ontwikkelen

In de huisstijl van de opdrachtgever

Duidelijke uitleg
animaties

Animatie Comercia Connect

Bekijk hier de animatie voor Comercia Connect

Recente animatie projecten

Bekijk de recente animatie projecten hieronder om een beter beeld te krijgen van wat Studio Harmens voor jou kan betekenen.

Diverse animaties

Animatie + Film Smart Parks

Animatie FELIX 3D printers

2d flat animatie