Interieurfotografie voor Funda

Voor een woning zijn diverse interieurfoto's gemaakt ten behoeve van de verkoop via o.a. Funda.

Interieurfotografie vanuit het juiste

perspectief voor het beste beeld

Door de grootte van de woning moeten de foto’s vanuit het juiste perspectief gemaakt worden. Met 283 m² woonoppervlakte is de kans groot dat de woning op de foto’s kleiner zal lijken dan deze in het echt is. De camera moet dus perfect gepositioneerd worden om de woning zo nauwkeurig mogelijk in beeld te brengen, zowel van buitenaf als van binnenuit.

Van binnenuit fotograferen met

een uitzicht naar buiten toe

Om een zo echt en ruimtelijk mogelijk beeld van de woning te creëren zijn er ook verschillende foto’s van binnen gemaakt met een uitzicht naar buiten. Hierdoor wordt het interieur nog ruimtelijker en heeft een online bezoeker meteen al een nauwkeurig beeld van de woning. Doordat de belichting van buiten de woning invalt ontstaat er een aangenaam evenwicht tussen binnen en buiten.

Interieurfotografie met een duidelijk

overzicht van de gehele woning

Voor een zo realistisch mogelijk beeld van de woning is gebruik gemaakt van het aanwezige licht in de woning en het natuurlijke licht van buitenaf. Daarnaast is er gebruik gemaakt van een groothoeklens, waardoor de verschillende ruimtes breed en overzichtelijk in beeld zijn gebracht. Door de juiste plaatsing van de camera zijn de opeenvolgende foto’s met elkaar te linken, waardoor de online bezoeker een heldere voorstelling krijgt van de woning.

Recente interieurfotografie

Bekijk de recente interieurfotografie projecten hieronder om een beter beeld te krijgen van wat Studio Harmens voor jou kan betekenen.

Interieurfotografie VELUX Nederland

Interieurfotografie VOF De Bouwmaat Utrecht

Diverse woningfotografie

Standfotografie