Play Video

Cutting Edge Smart Horecamanagement

Promotievideo voor Cutting Edge Smart Horecamanagement
Project

Voor Cutting Edge is een promotievideo gerealiseerd die precies laat zien hoe zij te werk gaan en welke oplossingen er allemaal geboden worden. De onderneming is een initiatief van diverse ervaren managers en koks. Zij hebben de juiste oplossingen bedacht voor verschillende problemen waar veel keukens in de retail, catering en horeca mee te maken krijgen.

De mensen van Cutting Edge helpen partijen die hun zaken in en om de keuken niet op orde krijgen. Dit kan bijvoorbeeld komen door onderbezetting of overbezetting. Een gebrek aan actieve inkoop of het kwijt zijn van het overzicht op de kosten. Cutting Edge biedt bijvoorbeeld ook hulp bij het maken van een nieuwe kaart of het toepassen van vernieuwende gerechten.

Eigenlijk pakken zij dus alle keuken gerelateerde problemen aan.

De promotievideo is in samenwerking met Lost Founders uit Utrecht opgezet. Lost Founders is gespecialiseerd in content branding, het neerzetten van sterke merken en de rode draad in een verhaal vinden.

Lost Founders heeft de inhoud van de video uitgewerkt en voorgesteld. Wat is er te zien? Wat wordt er verteld? Op basis daarvan hebben wij een rijkelijke lijst met shots (shotlist) opgesteld die het juiste beeld geven aan het hele verhaal. Van deze mogelijke shots hebben we uiteindelijk de beste gekozen om te filmen en in de montage te verwerken.

Opdracht

Promotievideo maken voor Cutting Edge Smart Horecamanagement

Opdrachtomschrijving

Voor Cesh moet een promotievideo gerealiseerd worden die op een vermakelijke en dynamische manier duidelijk maakt waar zij voor staan.

Unieke shots

en perspectieven

Om de video zo uniek mogelijk te maken hebben wij diverse beelden voorbereid die een extra dimensie aan de video geven. Zo is de video bijvoorbeeld diverse keren gefilmd uit het standpunt van een bord. Waarbij het bord van het pakken tot het uitserveren door de keuken heen wordt begeleid. Ook het bereiden van gerechten is vanuit het standpunt van het bord gefilmd. (zoals te zien op de afbeelding)

Actie in de keuken

met veel detail

In een professionele keuken gebeurt veel wat zeer goed tot zijn recht komt op film. Denk aan het bereiden van gerechten, het snijden van ingrediënten, het strooien van specerijen en de bijkomende effecten tijdens het bakken. Zo hebben wij geprobeerd zoveel mogelijke actieshots in de video te kunnen verwerken, zoals close-ups van groente snijden of pannen met vuur.

Close-ups van producten, tools 

en de koks in de keuken

Tijdens het filmen is er gebruik gemaakt van verschillende, op maat gemaakte, camerarigs. Een groot aantal beelden kon niet zomaar gemaakt worden en vergden aardig wat voorbereiding. Een aantal andere shots zijn in close-up gemaakt met een zogeheten probelens. Deze lens heeft de mogelijkheid om dichter bij producten te komen dan normale macrolenzen en geeft weer een heel nieuw perspectief.

Video met een duidelijk verhaal,

en een smakelijk eindproduct

Het idee van Lost Founders was om een bord als rode draad door de video heen te laten gaan. Vanaf het moment dat het bord uit de kast gepakt wordt, tot het moment dat het bij de gasten op tafel gezet wordt. In de momenten daartussen worden allemaal stappen gezet om het tot het juiste eindproduct te maken.

Recente videoproducties

Bekijk de recente videoprojecten hieronder om een beter beeld te krijgen van wat Studio Harmens voor jou kan betekenen.

High end videoproductie Utrecht studio video film

Promotievideo CESH

Productvideo’s Beetronics

Productvideo Jos ten Berg

Productvideo’s Micronic

Aftermovie Event SAP

Diverse videoprojecten

Productvideo Radine

Animatie + Film Smart Parks

Productfilm Interpolis & Philips

Video Shopboy Hoog Catharijne

Andere werkzaamheden

Naast videoproducties, kan Studio Harmens jou ook helpen met productfotografie, animatie en interieurfotografie.

Voor deze werkzaamheden of vragen over deze werkzaamheden kan je terecht bij Studio Harmens. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van een van deze werkzaamheden, dan kan je altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Mocht je op zoek zijn een specifieke werkzaamheid of heb je vragen dan mag je altijd contact opnemen via de contactpagina.