All-Inn Fitness & Health

Promotievideo

Voor All-Inn Fitness & Health is een promotievideo gemaakt, die alle activiteiten binnen de sportschool laat zien.
Project

ALL INN Fitness & Health is de meest vrije sportschool van Utrecht, met daarbij vrijwel oneindige mogelijkheden. De sportschool biedt vrije training aan, zoals krachttraining en cardiotraining. Daarnaast zijn er tal van mogelijke groepstrainingen beschikbaar. Hierbij is te denken aan bootcamp, bodypump, pilates, bokstraining, kick & fun, yoga, spinning en ga zo maar door.

Naast de vele mogelijkheden qua sporten binnen deze sportschool laat het personeel je vrij in wat je wilt doen, maar staat ook 100% achter je zodra je begeleiding nodig of een bepaald doel voor ogen hebt. De diversiteit aan mensen die bij de sportschool komen sporten en het grote assortiment aan groepslessen zorgt voor een amicaal gezelschap wat een extra drijfveer is om te komen en blijven sporten.

De promotievideo voor ALL INN Fitness & Health laat alle disciplines binnen de sportschool zien. Naast het creëren van een algemeen beeld van de sportschool is het doel van de promotievideo ook om de veelzijdigheid en het gezamenlijke trainen duidelijk in beeld te brengen. De onderwerpen die in de promotievideo voorbij komen zijn onder andere boksen, kick & fun, yoga, bodypump en functional fit.

Ook is er zeker een mogelijkheid om bij de sportschool individueel te trainen. Dit moest ook in de promotievideo te zien zijn. Daarbij komen activiteiten als hardlopen, gewichtheffen, fietsen en roeien aan bod.

Opdracht

Promotievideo van de sportschool

Klant

All-Inn Fitness & Health
www.allinnfitness.nl

Projectomschrijving

Het maken van een promotievideo om zo alle activiteiten binnen de sportschool te laten zien

Het maken van een promotievideo

in een sportschool met het

gebruik van slowmotions

Om een goed beeld te geven van de mogelijkheden binnen de sportschool en de expressies van de verschillende sporters goed tot zijn recht te laten komen is er veel gewerkt met slowmotion. Door de beelden te vertragen worden bewegingen van de sporters duidelijker en is hier uiteindelijk een interessantere eindmontage van te maken, door de vertraagde beelden in combinatie met de muziek.

Filmen in een omgeving

met weinig lichtbronnen

en veel bewegende onderwerpen

De promotievideo is op verschillende locaties in de sportschool gefilmd. Daarbij was het de uitdaging om met het weinige licht dat er in de sportschool aanwezig was de juiste beelden te kunnen maken. De aanwezige belichting was vooral gefocust op bepaalde plekken in de ruimte of voorzien van diverse kleuren. Om de sfeer van de sportschool te behouden is er voor gekozen om minimaal uit te lichten. Daarna zijn in de montage alle beelden in dezelfde stijl nabewerkt en voorzien van kleur.

Slowmotion

All-Inn Fitness & Health promotievideo

Bekijk hiernaast de promotievideo van All-Inn Fitness & Health uit Utrecht

Over Studio Harmens

"Levert goed beeldmateriaal aan en denkt erg mee met de visie van het bedrijf!"

Leroy KoelewijnALL INN Fitness & Health

Recente filmprojecten

Bekijk de recente filmprojecten hieronder om een beter beeld te krijgen van wat Studio Harmens voor jou kan betekenen.

High end videoproductie Utrecht studio video film

Promotievideo CESH

Productvideo’s Beetronics

Productvideo Jos ten Berg

Productvideo’s Micronic