Logo laten ontwerpen

Ben jij op zoek naar een creatieve idee├źn voor een logo voor je bedrijf, sportclub of product? Of wil je een logo laten ontwerpen maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan willen wij jou graag helpen bij je zoektocht naar het optimale logo. Naast dat een logo een groot gedeelte van het bedrijfsuiterlijk bepaald moet het aan verschillende eisen voldoen. Een professioneel logo is simpel en zeer herkenbaar voor mensen. Als iemand jouw logo ziet zou diegene meteen moeten weten welk bedrijf of merknaam hieraan vast zit. Ook moet een logo van deze tijd zijn, maar ook makkelijk met zijn tijd mee moeten gaan. Oftewel; een tijdloos logo. Wij streven er altijd naar om aan al deze, en nog veel meer, eisen te voldoen. Als wij een logo ontworpen, hoe gaan wij dan te werk?

Ontwerpproces

Allereerst is het van belang te weten waar het logo voor gebruikt wordt. Daarnaast is het belangrijk om te weten waar het logo aan moet voldoen en of er nog specifieke wensen zijn. Als deze informatie bekend is starten wij met verschillende, uiteenlopende, schetsen die alle eisen en wensen dekken. Deze schetsen sturen wij op naar de klant en ontvangen hierna feedback die ons verder stuurt in de richting van het ultieme ontwerp. De klant kan een logo kiezen die wij verder uitwerken of voor een combinatie van meerdere logo’s gaan. Dit proces gaat door tot de klant tevreden is over de schets van het logo. Deze schets werken wij dan digitaal uit tot een professioneel logo. Daarbij kijken wij naar de bestaande huisstijl wat betreft kleurgebruik en typografie om het logo zo passend mogelijk te maken.

Logo ontwerpen voorbeelden

Hieronder is een kleine greep uit de verschillende logo’s te zien, die in de afgelopen periode door Studio Harmens ontworpen zijn. Dit hebben wij onder andere gedaan voor Evers Projecten & Bouw, WoningLab en Tekstchecks.nl. Ben je ge├»nteresseerd in meer voorbeelden van logo ontwerpen, kijk dan op onze logo projectpagina.




Offerte aanvragen?

Ben jij op zoek naar een logo of heb je vragen over de mogelijkheden van het maken van een logo? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Offerte Aanvragen