Werkzaamheden

Ben je op zoek naar een bedrijfsfilm, wil je productfoto’s laten maken of wil je een logo laten ontwerpen? Voor deze werkzaamheden of vragen over deze werkzaamheden kan je terecht bij Studio Harmens. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van een van deze werkzaamheden, dan kan je altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Mocht je op zoek zijn een specifieke werkzaamheid of heb je vragen dan mag je altijd contact opnemen via de contactpagina.

Productfoto laten maken

productfoto laten maken utrecht

Wil jij graag een productfoto laten maken maar heb je niet de mogelijkheden om dit zelf te doen. Dan kunnen en willen wij jou hier graag bij helpen. In onze studio in Utrecht hebben wij de mogelijkheid om hoge kwaliteit productfoto’s te maken met perfecte belichting. Hierbij is het product onafhankelijk te belichten van alle kanten. Dit betekent ook dat alle schaduwen automatisch verdwijnen en jouw product als enige onderwerp op de foto te zien is. Mocht je wel graag schaduwen en reflecties in je foto willen hebben, geen probleem!

Ik wil graag meer info over productfoto’s laten maken.

Interieurfoto laten maken

interieur laten maken utrecht

Ben jij op zoek naar professionele interieurfoto’s van je huis, appartement, kantoor of bedrijfspand. Bijvoorbeeld voor het verkopen van je huis op de website van een makelaar of het fotograferen van een verbouwing die jij met het bedrijf hebt uitgevoerd. Aan het maken van professionele en hoge kwaliteit interieurfoto’s zitten belangrijke regels om de juiste foto voor het juiste doel te kunnen maken. Wil je meer informatie of heb je interesse in het laten maken van interieurfoto’s?

Hier vind je meer informatie over het laten maken van interieurfoto’s.

Videoproductie laten maken

bedrijfsfilm laten maken utrecht

Een professionele, originele en betaalbare bedrijfsfilm laten maken? Ja, dat kan! Bij Studio Harmens ben je hiervoor aan het goede adres. Samen kunnen wij de mogelijkheden, de voordelen en de wensen van jouw toekomstige bedrijfsfilm bespreken. Onder het genot van een kop koffie in Utrecht zullen wij jou informeren en adviseren over het laten maken van een effectieve bedrijfsfilm.

Ik wil meer weten over het laten maken van een bedrijfsfilm!

Logo laten ontwerpen

logo ontwerpen utrecht

Ben jij op zoek naar een creatief en professioneel logo voor jouw bedrijf? Of wil je een logo ontwerpen maar heb je zelf niet de mogelijkheid of expertise om dit te realiseren? Dan kunnen wij samen met jou een ontwerp maken dat precies aansluit bij jouw huisstijl, ideeën en wensen!

Wat komt er eigenlijk allemaal kijken bij het ontwerpen van een logo?

Wat kost dat?

Ben jij geïnteresseerd in een van de bovengenoemde werkzaamheden en wil je graag weten wat de mogelijkheden en de kosten zijn? Dan kan je met de knop hieronder vrijblijvend een offerte aanvragen!

Offerte aanvragen