Fotografie & video studio Utrecht

Direct naast station Utrecht Zuilen is Studio Harmens gevestigd. Een bedrijf dat zich richt op het maken van effectieve en doeltreffende bedrijfsfilms, kwalitatief hoogstaande productfoto’s en creatieve logo’s. Hierbij zijn doelgerichtheid en gebruiksvriendelijkheid belangrijke aspecten voor het realiseren van producten met kwaliteit en zorg. Naast dat het film-, foto-, en grafisch materiaal van hoge kwaliteit moet zijn is het voor Studio Harmens misschien nog wel belangrijker dat al deze beelden het juiste verhaal om zo’n effectief mogelijke manier vertellen.

Studio Harmens is in 2011 gestart in Veenendaal en daarna verhuisd naar de huidige studio in Utrecht. In deze studio is meer ruimte voor creativiteit en zijn de mogelijkheden voor het maken van films en productfoto’s enorm verbeterd. In de loop der tijd zijn er voor verschillende grote en kleinere¬†bedrijven werkzaamheden verricht.

studio utrecht productfotografie fotografie studio

Heb je vragen?

Ben je op zoek naar informatie over bedrijfsfilms, productfoto’s, logo’s, de studio en werkzaamheden? Heb je een mooi verhaal of een leuk idee, dan mag je dat natuurlijk ook altijd vertellen! Dat kan allemaal door op onderstaande knop de klikken.

Ik heb een vraag!