Klanten

Samen met een klant zorg Studio Harmens ervoor dat er een product ontstaat waar beide partijen 100% tevreden over zijn. Sinds de oprichting van Studio Harmens uit Utrecht zijn er samenwerkingen met verschillende bedrijven aangegaan en ook succesvol afgerond. Mede door de flexibiliteit van Studio Harmens kunnen bepaalde opdrachten snel opgepakt en afgerond worden en zullen klanten snel ondersteund worden. Door de eisen en wensen van klanten samen te voegen met grote berg enthousiasme en expertise ontstaat er een product dat de klant met alle tevredenheid in kan zetten voor zijn of haar doel(en).

In de afgelopen jaren zijn er samenwerkingen met verschillende partijen geweest, waar succesvol producten voor opgeleverd zijn. Hieronder zijn een aantal bedrijven te zien waar Studio Harmens in de afgelopen jaren voor heeft gewerkt. Deze bedrijven bestaan bijvoorbeeld uit FC Utrecht, de Keurslager, Thomassen Machining en Bendertechniek.

102-procent-coffee-onze-klanten-logoAlex-sport-casual-veenendaal-onze-klanten-logoAppAgents-onze-klanten-logoBendertechniek-veenendaal-onze-klanten-logobewust-puur-onze-klanten-logoBoessenkool-onze-klanten-logoDigital-Movie-onze-klanten-logoEscape-Veenendaal-onze-klanten-logoFC-Utrecht-onze-klanten-logoFrape-Utrecht-onze-klanten-logogrothe-fotografie-Utrecht-onze-klanten-logoHalter-cnc-onze-klanten-logoHappytea-Utrecht-onze-klanten-logoi-Aspect-Utrecht-onze-klanten-logojongerentheater-link-onze-klanten-logokeurslager-onze-klanten-logoKPAG-utrecht-kenya-onze-klanten-logoLCMC-Esprit-onze-klanten-logomaxcolors-mx-webshop-veenendaalPowercamp-Utrecht-onze-klanten-logoproductvideo-laten-maken-utrecht publication-suite-Utrecht-onze-klanten-logo redretail-Utrecht-onze-klanten-logo reveller-onze-klanten-logo tekstchecks-Utrecht-onze-klanten-logo Thomassen-machining-onze-klanten-logo twaalfhoven-onze-klanten-logo Uitgeverij-Scala-Amersfoort-onze-klanten-logo Utrechts-sprookjestheater-onze-klanten-logo vectorcam-onze-klanten-logo Woninglab-Utrecht-onze-klanten-logo

Heb je vragen?

Ben je op zoek naar informatie over bedrijfsfilms, productfoto’s, logo’s, de studio en werkzaamheden? Heb je een mooi verhaal of een leuk idee, dan mag je dat natuurlijk ook altijd vertellen! Dat kan allemaal door op onderstaande knop de klikken.

Ik heb een vraag!